• 344
    bizim muhasebe biriminde nizamettin abi var. herkes çok seviyor ancak ne kendisine git ürün pazarla deniyor, ne de böyle bir görevi yapamadığı için yeriliyor. demek istediğim kurumsal yapı içinde sevilen biri olmanız, her işte sorumluluk alıp, başarılı olacağınız anlamına gelmiyor. burada da kimse ibrahim hatipoğlu'nun kişiliğine gördüğüm kadarı ile eleştiri getirmiyor. burada getirilen eleştiri kalkışılan işe.

    okuduğum kadarı ile kendisi itü makine mühendisliği ve itü makine mühendisliği otomotiv programı yüksek lisans mezunu. kimse transfer konusunda ihtisas yapmak zoruna da değil ancak böyle bir sorumluluk almayı kabul ediyorsanız, sonuçlarının da farkına varacaksınız. böyle bir işin altından kalkamayacaksanız, profesyonel destek almaktan da kaçınmayacaksınız.

    dönelim eleştirilere ve kendisine 1905 gsyiad üyelerinden gelen desteğe ve tekrar baştaki örneğimize. çok sevilen, iyi biri olmak hele de profesyonel yaşamda, uzak olduğunuz uzmanlık gerektiren alanlarda başarılı olmayı gerektirmiyor. iyi niyetle çalışmanız bu açıkları kapatmıyor. kapatmayacak. o nedenle kendisi ya bu işi yapabilecek profesyonellerle irtibat kurmalı; ya da görevini bir başkasına teslim etmeli. üstlendiği görev maalesef ki destekle, güvenle ilerlemiyor. kendi gereksinimleri var. kendisine olduğu kadar önce doldurmaya çalıştığı pozisyona da saygı duymak, önemini kavramak ve ilgili donanıma sahip olmak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın