• 324
    açıklama ihtiyacı duyması gösteriyor ki galatasaray taraftarının yangın yaptığı kadar var. kendileri de kendilerine güvenemiyor ve süreç kötü ilerlediği ve yakın zamanda birşey elde edilemeyeceği için stres sürecini yönetemeyip daha da baskıya maruz kalacaklarını gördüler, biraz tansiyon düşürme-gaz alma çabasına giriştiler.

    hele ki " daha temmuz 20" sözü, bir büyük takım yöneticisinin asla söylememesi gereken bir söz. bu takıma alınması gereken oyuncuların bölgesi en az 6 ay öncesinden belliyken, senin yapman gereken transfer sezonu içerisinde bir oyuncu almak değil, kampın ilk gününe oyuncuyu getirmektir. şu saatten sonra da gelecek oyuncu listenin 1.sırasındaki olmak zorunda ki beklendiğine değsin. ve bu oyuncu gelince aklımızı kaybedelim, "vaayy nasıl getirdiler bunu ya" dedirtsin. üstelik fiyatı da fahiş olmayacak şekilde.

    şu ana kadar rezalet bir süreç yönetimi gerçekleştirdi ve taraftarda sıfır güven hissi oluşturdu. buradan toparlaması çok zor olacak. kendisini hiç tanımadan erden timur sonrası temkinli yaklaşmıştık ve şimdilik bu konuda bizi haklı çıkarmakla kalmayıp ciddi bir dosta korku düşmana güven aşıladı. beşiktaş maçında kupayı alamazsak kabak kendisinin başına patlayacak ve olmayan kredisini tüketmiş olacak
App Store'dan indirin Google Play'den alın