resim
Serge Alain Stephane Aurier
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 692
    aslında dubois için başakşehir vb... teklifler var ise, onu gönderip, yabancı sınırının artacağı kesinleştiğinde 1+1 süreli, yıllık 500-600 bin euro ücret teklif edilebilir.

    gerek hakim ziyech'in kullanma kılavuzunun elinde olması, gerek defansın her yerinde oynayabilmesiyle kadro derinliği sağlayabilir, kulüpler birliğinin toplanıp yabancı sınırı konusunun netleşmesini de bekler.

    mevcut yönetimdeki bazı arkadaşların geçmiş sözleşme icraatlerini de düşünürsek, en azından geride enkaz bırakmaması adına bir düşünce sadece.

    edit: leo dubois hali hazirda bizden yillik 3 milyon euro brüt kazaniyor ve oynadiginda kimseyi tatmin etmiyor + fizik olarak da oldukca yetersiz. 1 milyon euro'ya dubois'i satarsak 4 milyon euro gibi para tasarruf etmis oluyoruz. aurier hem savunma anlaminda fizik tavani daha yüksek bir oyuncu hem de brüt olarak 1 milyon euro'ya anlasilirsa yilda 3 milyon euro kazancimiz olur. aurier'i tabii ki tek bek olarak düsünmüyoruz, amacimiz bu 3 milyon euro'nin as sag bek bütcesine veya ortasaha bütcesine eklenip ayni zamanda da daha iyi bir takim ruhu elde edilmesi. aurier'in takim icinde de erden timur'un arkasindan sallayan dubois'ten daha cok sevildigi yadsinamaz bir gercek, özellikle de takimimizin lideri mauro icardi'nin erdem timur'a olan sevgisini düsününce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın