resim
Youssef En-Nesyri
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.88
Uyruk:Fas
  • 63
    dünya üzerindeki safkan golcü kıtlığı sebebiyle, tüm takımlar forvetsiz oyuna geçiyor ya da topun değerinin çok artması sebebiyle 3-4-3'ün kanat forvetleri tarzı, seri ve ayaklarına hakim futbolcular ile oynuyorlar.

    fenerbahçe ise en-nesyri gibi çağ dışı kalmış bir oyuncuya 20-25 milyon euro bonservis, 6 milyon euro yıllık ücret gibi bir servet dökmek üzere.

    en-nesyri, bitiriciliği ve teknik özellikleri düşük, fizik gücü ve kafa topları iyi olan, fiziksel mücadeleyi ileride başlatmaya uygun bir futbolcu. yani batshuayi'nın benzeri, sadece biraz daha uzun boylusu.

    yerine göre faydalı olabilecek ancak kesinlikle bahse konuyu parayı etmeyecek bir futbolcu. kaldı ki, dzeko da doğru miktarda oynatıldığı sürece buna benzer bir katkıyı verecek bir futbolcu.

    bana sorarsanız fenerbahçe müthiş bir akıl tutulması yaşıyor, gerek allan saint-maximin transferi, gerek nesyri'ye bu kadar para dökerek. mourinho'ya tapıyorlar ancak kendisinin devri yıllar önce bitti ve oynattığı futbol anadolu takımlarına karşı oynanması gereken futbol değil.

    neyse bırakalım 5 şut çekip 4 gol attıkları strasbourg, 4 mutlak pozisyon bulup 5 gol attıkları hull city hazırlık maçlarının zafer sarhoşluğunu yaşamaya devam etsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın