resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11963
    benim gözümde 2024 itibariyle dünya üzerinde galatasaray’a en uygun teknik direktördür. dünya’nın en iyisi demiyorum; ama bizim açımızdan en iyisidir. evimde funko pop’u, tişörtü vs olacak kadar sevdiğim klopp’u yarın getir, pep’i getir okan buruk kadar bu takıma uyacağını, taraftarın ve kulübün dilinden anlayacağını garanti edemezsin. kaldı ki sadece camia evladı değil, hoca olarak da müthiş bir hoca. zor olan bir çok şeyi kolay gösterdiği için başarısı bazen unutuluyor.

    gelelim transferlere. okan hoca’ya sosyal medyada hücüm var. “yönetimi korudu” diye. hoca cidden çıkıp yönetime sallasa daha iyi olacağını mı düşünüyor taraftar? bu işler dönülmez akşamın ufkudur. o restleşmede bir yerde ya hoca ya yönetim kırılır. hamzaoğlu’nu yiyebildiler çünkü taraftar desteği yoktu. okan hoca’ya sahip çıkarsan kimse yiyemez, ihale kalmaz. ha hamzaoğlu gibi yönetime sahip çıkmasa da yer yönetim sen destek olmazsan.

    dolayısıyla okan hoca’ya bu sene sağlam kredi ve destek açılması lazım. yönetimin ihaleyi hocaya bırakamayacağını çok iyi anlayacağı bir sosyal medya ve tribün görmesi lazım. o zaman transfer de hızlanır, hoca yönetim de gerilmez. uğur karakullukçu aslında büyük bir iş yapıyor taraftarı harlayarak. gs medyasının “canım yönetim” kafasına kalsa gidişat tehlikeliydi.

    burada işin ikinci aşaması. eğer galatasaray’da sıkıntı varsa muhatap ne ibrahim hatipoğlu ne cenk ergün’dür. bu kulübün başkanı dursun aydın özbek’dir. cenk ergün’den hiç hazzetmiyorum ve görmeyi istediğim biri hiç değil; ama o’nu getiren de varsa yetkileri veren de dursun bey. bu adamlar futbolcuyu 1 hafta uğraşıp imzaya getirse, başkan 3 sn telefonda “yok kardeşim almayın” dese ne olur? olay bu.

    özetle okan hoca’ya büyük destek verilmeli. konu transferde gecikmeyse bu kulüpte yetkili belli. ne okan hoca, ne cenk ergün ne erden timur ne metin öztürk ne ibrahim hatipoğlu. sayın başkan dursun aydın özbek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın