• 102
    aklıma tekstil makine ve yedek parça satışı üzerine çalıştığım eski iş yerindeki yedek parça satış yetkilisini getiren ikili. adam 2 lafı bir araya getiremezdi, çok değişik çalışan bir beyni vardı ve bizden kesinlikle farklı bir evrende yaşıyor olabilirdi. lakin her hafta bursa, denizli, çerkezköy vs dolaşırdı ve haftalık toplantılarda ise tekliflerin %90'ı için "onaylandı, ödeme bekleniyor" raporunu verirdi. fakat 2 ay da geçse o ödemeler bir türlü gelmezdi.

    nihayetinde öğrendim ki birçok firma bunu fabrikadan içeri almıyormuş bile. sonucunda gidip patronla konuştum ve bakın bu kişi bizim firmamızın yüzü ve ben böyle durumlar yaşandığı için onun ve firmamızın adına utanıyorum demiştim. 1-2 aya kalmadı, kovuldu.

    velhasıl transfer işi ciddi bir iş çünkü insan ilişkileri, kendini açıklama kabiliyeti, pazarlık, strateji ve güçlü iletişim gibi birçok argümanı içinde barındırıyor, fakat ben bu ikilinin bu kavramların hiçbirine dair bir fikirleri olduğunu dahi düşünmüyorum. işin tuhafı, galatasaray'ı temsilen o kulüplerin karşısına geçtiklerinden dolayı lekelenen isim ibrahim hatipoğlu veya cenk ergün değil, direkt olarak galatasaray ismi oluyor.

    sırf bu bile görevden derhal alınmaları için bir sebep.
    sözün özü dursun özbek yönetimine çağrımdır, zararın neresinden dönersek kardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın