resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11959
    şu açıklamaları daha önce yapmıştı:

    --- alıntı ---
    "transfere en az ihtiyacı olan takım biziz. net oyuncu istiyoruz. üzerimize baskı kuruluyor diye istemediğimiz bir oyuncuyu almayacağız. hepimiz en iyi oyuncuları istiyoruz. hepimiz hangi ligde olduğumuzun farkında olalım. 20 yaşında, çok önemli bir ligde çıkış yapmış oyuncuyu bizim ligimize getirmek çok zor. 17-18 yaşında bulsanız bile oyuncuyu getirmek çok zor oluyor. türkiye'ye oyuncu getirmek çok zor."
    --- alıntı ---

    1) hocam bu takıma daha önce mauro icardi, lucas torreira, davinson sanchez mina gibi yıldız ve en azından yaşlı olmayan oyuncular getirilmedi mi?
    demek ki isteyince ve becerikli insanlara yetki verilince bu isimleri ligimize getirmek o kadar da zor değilmiş.

    ...

    2) takımda sağ bek yok, sol bek yedeği yok, kerem demirbay dışında ofansif orta saha yok, dries mertens dışında 10 numara pozisyonunda adam yok.
    nasıl oluyor da transfere ihtiyacımız az oluyor onu da anlamış değilim.
    acaba yönetimi korumak için mi transfere ihtiyacımız az diyor yoksa gerçekten böyle mi düşünüyor?

    ...

    3) iki mevkiye oyuncu istediğini ve bunların kampa yetişmesi gerektiğini de daha önce söylemişti.
    bu hafta sezon öncesi ikinci kamp başlıyor, transferler ortada yok; ibrahim hatipoğlu'nun açıklamalarından anlaşılacağı üzere yakın bir zamanda yapılamayacağı da aşikar.

    çıkıp açık açık yönetimi eleştirmesini beklemiyorum elbette ama en azından yönetimle aynı fikirde olmadığını, sitem ettiğini dile getirmeli.

    ...

    4) hocam seni çok seviyoruz, inan sen olmasan bu dursun aydın özbek yönetimi mümkün değil o koltukta oturamazdı, taraftar senin yüzün suyu hürmetine katlanıyor şu heriflere.

    ama sen de safını belli et artık.
    tutup da hamza hamzaoğlu gibi "içimizden hallederiz" kafa yapısına bürünme sakın, fatih terim gibi açıkça konuş ve kötüye kötü de ki vasat insanlar hatalarını anlayıp kendilerine çeki düzen versin.

    inan bunlar senin yumuşak yüzünden cesaret alıp transfer döneminde böyle aheste aheste davranıyorlar.
    çıkıp konuşmazsan ve bunları panikletmezsen eğer ben sana söyleyeyim ağustos sonunda orta saha diye gidip yeni bir ndombele alır, önüne koyarlar.

    sen de berkan kutlu'dan bazen sol bek, bazen defans yapmak zorunda kalırsın; yeri gelir barış alper yılmaz'ı sağ beke koyar, 8 numarada kaan ayhan'ı oynatmak durumunda kalırsın.
    avrupa'da playoff aşamasında elenirsek de bunların gözünde kabahatli sen olursun.

    aman diyeyim hocam, aman diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın