• 314
    galatasaray’da ne yaptığını kendisi de dahil kimsenin bilmediğine yemin edebileceğim ama ispat edemeyeceğim yeni dönem yöneticisi.

    yani herhalde ‘kimsenin ismini bilmediği, gizliden yürüttüğümüz isimler var’ demesiyle wendel konuşmasının arasında 3 dakika olduğunun farkındadır diye düşünüyorum. dolayısıyla wendel ismini ortaya atıp milleti oyalarken asıl istediğimiz adama gideceğizdir inşallah. yani buna inanmak istiyorum, her ne kadar imkansız gibi gözükse de.

    hayır adam o kadar amatör ki, transfer etmek istediği futbolcuyu kendi resmi tv’sinden destursuz övüyor. böylesini ilk kez gördüm yemin ederim. çok iyi futbolcu, hele son 2 maçı var ki şov yaptı şov (ki futbolu zerre bilmediğini ya da maçları hiç izlemeyip sadece gol ve asist sayılara bakarak yorum yaptığını buradan da anlayabilirsiniz zira süper kupa finalinde takımının yediği 2’nci golün baş sorumlusu wendel’di) görüyorsunuz işte anlatmaya gerek yok videosundaki dayıya nazire yaparcasına almaya çalıştığımız topçuyu övdü de övdü, kendi kendine 20’lik topçuyu 30’luk yaptı 3 dakikada, inanılabilemez ya. rezalet ötesi yöneticilik örneklerinde onur ödülü alır şu röportajı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın