resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11957
    efsane uefa kadrosunun söylediğine göre her zaman hasta galatasaraylı olan hocamız. son yıllardaki hali tavrı bunu belli ediyor zaten. bizim gibi gönülden bağlı takıma.

    buna rağmen galatasaray'la yönetimi ayırmış, kendisine hak ettiğinden az para veren yönetime tepki gösterip inter'e gitmiş bir isim. dönüşünde de aynı muameleyi yapan dönemin yönetimine tepki gösterip beşiktaş'a imza atmıştı. güler yüzü aldatıcı olmasın, kendisinde o cesaret var yani. zaten olmasa bu kadar başarılı bir performans sergileyemezdi.

    o dönemler taraftar olarak çok kızsak da şu an bir kez daha aynı şeyi yapması, galatasaray'la yönetimi ayırması gerekiyor. yönetimin savunulacak, güvenilecek, arkasında durulacak bir yanı kalmadı. temmuz bitmiş adamlar hiçbir transfer hedefinde başarılı olamadıklarını açıklıyorlar. 2 ayda tek bir adam alamayan ekibin sonraki 1,5 ayda alacağının hiçbir garantisi olamaz. hemen tepkisini gösterip taraftar desteğiyle yönetimi baskı altına almalı. ama sertçe ama gülerek ama yönetime pabucun pahalı olduğunu belli etmeli. yoksa elleriyle yarattığı efsanesi bir avuç art niyetli ve beceriksiz tarafından paramparça edilecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın