• 87
    sağ bek ve orta saha transferi yapmadan önce alanında uzman ve saygınlığı olan birisini transfer etmemiz gereken pozisyon. bakın bu her şeyden önemli, sağ bekten de orta sahadan da. bugün bu mevkileri dolduramıyoruz, seneye aynı plansızlık ve sportif akılsızlık yüzünden atıyorum kanat pozisyonunu dolduramayacağız, kaleciyi, stoperi dolduramayacağız. profesyonel birisi getirilmeli, şu an en elzem transfer iyi bir sportif direktör zira bu iş hatırla ya da gönüllülükle yönetilebilecek kadar basit bir iş değil artık. cenk ergün gibi bir komisyoncu ya da hatipoğlu gibi iş bilmezlerle yapılabilecek bir iş değil, çok oldu o zamanlar geçeli.

    nasıl ki bir teknik direktör getirip maaş veriyoruz, oyuncu alıp maaş veriyoruz, sportif direktöre de aynı muameleyi göstermek zorundayız zira planlama işini yapamıyoruz işte. yunus varken barış varken tete alıyoruz. yetmiyor bir de ziyech alıyoruz. sağ bek satıyoruz ama sağ bek almıyoruz. sol bek gönderemiyoruz, gönderebildikten sonra da avrupa kupalarında oynayamayacak şekilde alabiliyoruz. yüzlerce rezalet yaşadık, hepimiz hatırlıyoruz bunları. ve yıllardır aynı şeyleri yaşamaktan yemin ederim bıkmıyoruz ya.

    bir tarafına teneke bağlayarak yolladığımız sensibile bile iyi kötü şu ana kadar bu yangın yapılan 2 pozisyon için en az 4 kişiyle anlaşır ve yönetime sunardı. alıp almamak onlara kalmış ama en azından bir şey yapardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın