resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5064
    ikinci dursun aydın özbek döneminin yaşanmasının, doğal olarak üçüncü dursun aydın özbek dönemine geçilmesine imkan veren ortamın oluşmasının temel sebebi olan adam.

    2022 seçimlerinde ali sami yen mezarından kalkıp gelip işaret etse yine de dursun aydın özbek seçilemezdi. bunu kainatta becerebilecek tek adam, yarattığı müthiş rüzgarla kendisiydi.

    2022 yazında sadece kendisinin rüzgarından dolayı kimse dursun aydın özbek hakkında eleştiri dahi yapamadı. 2023 yazında yaşanan şampiyonluk sonrası kimse ağzını açamadı. 2024 yazında gelinen durum da herkesin malumu...

    bundan sadece 2 yıl önce, ne kadar büyük galatasaraylı olursa olsun dursun aydın özbek'i seçtiren adama şüpheyle bakmak gerekir demek idam sebebiydi.

    idam şekli de tc-knk'nin motoruna atılıp kıyma yapılmaktı...

    bugün gelinen noktada, sorumlusu olduğu şubeye rüya gibi 2 sene yaşattıktan sonra "içeriye yenik düştüğü için" göreve devam edememiş bir adam portresidir erden timur.

    bu ayrılığın kamuya gösterilen en dişe dokunur gerekçesi de gayrimenkullerin yönetimi konusundaki fikir ayrılığı.

    e dursun aydın özbek dediğimiz adamın bu konudaki fikriyatı ve eğilimi daha 2018 yılında belliydi. 2022 yazında başkaydı da 2024'te falan değişmiş değil.

    ha erden bey 2022 yazında öyle zannetmiş de işler ciddiye binince gerçeği gördüyse, kusura bakmasın bu onun saflığı(!) ya da aldanmasıdır...

    dursun aydın özbek'e inanıp güvenebilen adamdan da öyle çok büyük spor yöneticisi falan olamaz zaten. çok da üzülecek bir şey yok o halde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın