• 126
    sayın başkanım,

    takım ikinci kampa girecek, iki hafta sonra kupa maçına çıkacak, milli takıma giden oyuncular tatillerini bitirip kampa katılacak ancak siz hala şampiyonluk kutluyorsunuz.

    transfer soran olunca hala aynı lafları söylüyorsunuz. biz şampiyon takımız evet. ama sorun bakalım okan hocaya boey gittikten sonra yerine koyamadığınız sağ bek transferi yüzünden adam neler çekti. gittiniz iki tane maça çıkamayacak olan adamı getirdiniz. her mikrofona "bu kulübün bir lirasını dahi düşünmemiz gerekiyor" deyip milyon eurolar boşuna verdiniz.

    bizim acelemiz yok deyip sabırlı olmamızı söylüyorsunuz. aynı şeyleri okan hocaya da söylettiriyorsunuz. bitmeyen isimleri bitmiş gibi muhabirlere açıklıyorsunuz. elin sümüklü kulüpleri bizimle dalga geçiyor. oyuncusu gitmek istese de maça çıkartıyor. siz zaniolo'yu bırakın kampa katılmayı, istanbula bile getiremeden apar topar gönderiyorsunuz. o da satabildiğinizden değil kiralık miralık.

    bu takım iki sene üst üste şampiyon olduysa, avrupada başa baş top oynadıysa, başta okan hoca ve yardımcıları, karakterli oyuncuları, o oyuncuları getirebilen erden timur ve elbette her maça gelen taraftarı sayesinde olmuştur.

    lütfen üst üste üçüncü şampiyonluğumuzu, beşinci yıldızımızı kazanmamız için gerekli olan hamleleri artık yapın.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın