• 52
    ibrahim hatipoğlu kim bilmiyorum, ancak bu işlerde mahir görünmüyor.

    cenk ergün'ü biliyorum. belhanda transferini hatırlamıyorum ancak feghouli transferini hatırlıyorum.

    yazın başında bi başladık feghouli ha geldi, ha gelecek. adam bir türlü gelmiyor.
    bakıyorsun west ham'da slaven bilic var. adamlar payet'i almış. feghouli'yi şutlamak için yer arıyorlar.

    biz de feghouli beyefendi'nin kulüpten gelecek yıllardaki kontratına karşılık belli maddi beklentisi varmış, onu bekliyormuşuz. feghouli geldiğinde lig ya başlamış ya da başlamaya yakındı...

    bu arada nasıl olduysa feghouli'ye hem inanılmaz bir kontrat verdik, hem de 4 milyon euro'ya yakın bonservis.

    acil olarak taraftarı salak yerine koymaktan, abuk subuk işler yapmaktan vazgeçmeli sevgili kel cenk. hele bir de ndombele üzerinden güzellemesi yapılmıyor mu, tam çıldırmalık.

    hoş bunlarda amaç cenk ergün'ü övmek değil, erdem timur'u yermek o da belli. maicon'un maliyetini unutmadık. eğer böyle ad hominemle yola çıkacaksak, kimse herhangi bir transfer sorumlusu övemez.

    (bkz: sapını yerken kıtır kıtır, köküne gelince me)

    getirsin bakalım cenk bey veya x bey herhangi bir oyuncu. kıyas olarak da karşısına, icardi bir yıllık kiralık, toplamda 750 bin euro ücreti koyuyorum.
    (bkz: ee hadi)

    neyse medyaya düşen isimler wendel ve doue mi? bu oyuncuların kulüpleri de anlamsız artistlik peşinde mi? kibarca bir bay bay.

    ya sizin bizi bu kadar rezil etmeye hakkınız var mı? ikisinden de, bahsedilen kulüplerden de anında soğudum. ellerinde değil bunlar 2. bir gheorghe hagi olsa, gidip tek kuruş artırmam.

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)

    versin bakayım zenit 4 milyondan 5 yıllık kontrat wendel'e...
    versin bakayım rennes 1.2 milyondan 4+1 yıllık kontrat doue'ye...

    sacha boey'e bayern talip olduğunda satmasaydık, 6 ay boyunca nasıl karın ağrısı çekeceğimizi bilmeyenler için, böyle bir durumda, ismi geçen oyuncuların mevcut kulüplerindeki performanslarını izlemeyi şiddetle öneriyorum.

    bir de taraftarımız sanmasın ki, elimizde liste yok, bu isimler son oyuncular. galatasarayın yaklaşık 10 yıldır biriktirdiği, elinde en az 50 bin oyunculuk veri merkezi var. yöneticiler egolarını bir kenara bıraktığı ve sosyal medyadan etkilenmekten vazgeçtiği anda bu liste dediğimiz şey tekrardan yenilenebilir.

    uyanıklığı bırakıp, 'biz bu oyuncuları beceremedik, yeni oyuncu önerin' demeleri yeterli. tabii bunlar iyi niyetli yorumlar. aslında bitmiş iş, sakız gibi uzatılarak cebe bir şeyler mi iniyor gibi kötü niyetli bir yorum da yapılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın