resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11927
    18 temmuz 2024 galatasaray trencin maçının ardından demeç veren hocamız transferlerin gizli yürütülmesi yönünde demeç verdi. bakın 2 sezondur bu adam bu tarz açıklama yapmıyordu şu an yapıyor. çünkü liste çarşaf çarşaf herkeste her yerde. yazıktır günahtır. saçmalamayın. gidip erden timur'u getirin özür dileyin ve bunu basın toplantısı düzenleyip galatasaray'a çağırıyor. galatasaray birini çağırıyorsa hayır deme şansı yoktur deyip çağırın. cidden fırsatları öyle böyle tepmiyoruz.
    eğer ki işler biraz daha zorlaşırsa hocaya bir de florya işleri yüklenecek, yarın bir gün demeç işleri de yüklenir. sadece taktik ve oyuncularla ilgilenen hocamız bir anda transfer, florya ve basınç demeçlerine boğulacak. olan yine galatasaray'ı menfaatsiz sevenlere olacak. yine olan galatasaray'ıma olacak. yazıktır. yazıktır. yazıktır !

    “transfer gizli yürütülmeli”

    "listeyi zaten yönetimimize verdik. transfer çalışması biraz daha özel bir şey. yani tam olarak burada ben kim olursunuz, hangi takım olursunuz, hangi hoca olursa, hangi başkan, hangi yönetici… transferin nasıl gittiğini dışarıya söylüyorsa zaten bir yanlış yapmış oluruz. o yüzden transfer konusunun bence biraz daha gizli kalması gerekiyor; ama bizde çok açık bir şekilde her şey ilerliyor. türkiye’de özellikle. bakıyorsunuz herkes her şeyi biliyor. burada istediğimiz mevkiler, belli görüştüğümüz oyuncular var. en kısa zamanda tabii ki bu mevkileri değerlendireceğiz. kampa katmaya çalışacağız. bizim için bir gizliliği olmayan bir şey zaten. bazen biz sizden okuyoruz, bakıyoruz sosyal medyada çıkmış. ondan sonra gerçek oluyor. o yüzden biraz daha gizli gitmesi gerekiyor. sağ bek olacak 3-4 tane adayımız vardı; ama daha doue ön planda olan oyunculardan biriydi. yine 1-2 tane daha görüştüğümüz oyuncu var. çok net bir şekilde bitmeden transfer bitti demek çok doğru gelmiyor."
App Store'dan indirin Google Play'den alın