resim
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 509
    kendisinin tff başkanı seçilmesi türk futbolundaki en acayip şeylerden biri oldu. ben adaylığını ciddiye bile almıyordum sadece fenerbahçeli adaylara karşılık bir hamle yapıldığını düşünüyordum. en önemli sebebi de trabzonspor ve ona yakın bileşenler bir trabzonsporluyu aday gösterebilir de bula bula bu kabadayı tarzı başkanlık yapmış, sürekli tehditvari hakaretamiz konuşmuş, hakemleri stadta zorla tutmuş bu kişiyi mi buldular diye aklıma geliyordu. ortalıkta trabzonsporlu, trabzonlu adam mı yok, her tarafta var. bu kadar kötü imajı olmayan, geçmişte ettiği laflardan dolayı bagajı olmayacak daha politik biri bulunurdu ama bu adam önce aday şimdi de tff başkanı oldu.

    tff başkanı seçimlerinde delege sayısının az olması, 2 adaylı seçim, tepki oyları, çekimser kalanlar, kendisinin belli ki son dönemde büyükekşi euro 2024'le uğraşırken mecnun odyakmaz ve 2.lig 3.lig takımlarından destek alması ve tabi ki trabzonspor ve ona siyaseten, sermaye olarak yakın kulüplerin hepsinin bir araya gelmiş olmasıyla seçimi kazanmış gözüküyor. mesela ceyhun kazancı, ahmet nur çebi'nin sportif direktörüydü ve ona yakın biri. ahmet nur çebi'de trabzonlu zaten büyükekşi parmak salladı vs muhabbetine çok eksi yemişti o yüzden baya uğraşan kişiler olmuş gibi gözükyor, 2 adaylı seçim olunca da çok az bir farkla kazanmayı başardı.

    ancak kendisi çok çok dikkatli olmalı. zaten geçmişte ettiği laflar her olumsuzlukta karşısına gelecek ve bir süre sonra bilhassa fbjk ikilisi kendisine her olumsuzlukta yüklenmeye başlayacak ve adayları servet yardımcı'yı tekrar dayatmak için uğraşacaklar diye tahmin ediyorum. ne yapıp edip güçlenmeli, hem saraydan hem de diğer kulüpler nezninde. muhtemelen şu anda bu adam zaten fevri, politik davranmayı bilmez, yönetemez, gerginlikleri çözmek yerine büyütür, bu kendi kendini bitirir bizde tekrar servet yardımcı'yı aday yaptırırız planı yapılıyordur. bu iş kendisini destekleyenler açısından pirus zaferine dönmez umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın