• 4
    ikisine de 8 küsür milyon eurolar rahat rahat verilir. bazısı tutturmuş scout dediğin boey maliyetine olur diye, olmaz kardeşim. 1’e alıp x30’a satmak demek piyangodur. 30 senede 1 kez böyle bir fırsat gelir. günümüz piyasasında 1 milyon euro verdiğin adam ise çöptür.

    jayden oosterwolde fener’e serie b takımı parma’dan 6 milyon euro’ya geldiğinde kazık ilan edilmişti. jesus oynatmıyordu. yanına pas atamayan, savunmada savruk, ilk kez maça çıkıyormuş gibi oynuyordu. sonradan değeri anlaşıldı çünkü adam dinamik bek. şimdi satsalar en az 3 misline satarlar.

    günümüz futbolunda büyük takımlar, bek olsun stoper olsun atletik oyunculara gidiyor. defans hattını atletik kuruyor. artık eski devir geçti, hem maddi anlamda hem oyun anlamında futbol değişti. senin 21 yaşındaki dinamik beke vereceğin 8 milyon euro sana zarar ettirmez. onun için okan hoca hangisini istiyorsa 1’e 2’ye bakmadan kadroya katmak gerek bir an evvel. açıkçası bu oyunculardan akla gelebilecek en son şey maddi olarak zararlı çıkmak olur.

    ikisi arasından bence jelert’in tavanı belli, doue’nin tavanı ise daha tahmin edilemez. jelert’ten istediğini alma oranın doue’ye göre daha yüksek çünkü belirli bir oyunu ve seviyesi var. doue ise taban ve tavan olarak daha geniş yelpazede. hayırlı olan gelir umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın