• 40
    sadece bir ya da iki alt ligde galatasaray ii formülüyle, yani organik olarak ana takımın parçası olduğunda mantıklı bulduğum olgu.

    başka bir deyişle, tüm oyuncuların belli bir yaşın altında olduğu ve florya (kemerburgaz) tesislerinde konuşlandığı, galatasaray'ın kontratlı ya da amatör futbolcusu olduğu, özellikle taktik antrenmanların a takıma paralel olduğu ve sürekli izlenerek kaydı tutulduğu bir sistem. bu ikinci takımın ana hedefi genç oyunculara şampiyonluk yarışı, forma rekabeti, rekabete rağmen oluşan takım için arkadaşlık ve dayanışma, baskıyla başa çıkma ve benzeri becerileri gerçek bir ligde kendilerinden yaşça büyük oyuncuların arasında kazandırmak olmalı. a takımda performansı beğenilmeyen 29 yaşındaki oyuncunun ceza yeri asla olmamalı. eğer gönüllü olursa 35+ yaşında emekli olmak üzere olan bir oyuncunu örnek olması ve saha içi koçluk yapması için numunelik gönderirsin. eğer başarılı olabiliyorsa zaten bu takımdan a takımı birkaç yıl içinde beslemeye başlarsın.

    baktın ki bu takım tff 2. ligde bile düşme potasında geziyor, o zaman altyapına beton mu döküyorsun, yeniden yapılanmaya mı gidiyorsun, ne yapman gerekiyorsa ortaya çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın