resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5024
    kendisinin çok iyi bir insan, vizyoner biri ve gönülden galatasaraylı olduğunu belirtmeme bile belki gerek yok. ancak 2023-2024 yaz ve kış döneminde alınan oyunculara lütfen bir bakın. hadi yaz döneminde para yoktu vs ama kış döneminde boey gittikten sonra yerine sakat aurier'i alan da kendisi.
    kabul etmemiz gerekiyor ki, kendisinin de belki konsol oyunlarından mütevellit bir isimli futbolcu fantezisi vardı. ancak hepimiz farkındayız ki bu akıl bizi batırıyor. mesela ben sorguluyorum; bütün görev süresi boyunca neden yeni bir sacha boey transfer edilmedi? yani kendisi genç yetenek alırken bile barcelonagörmüşünü* tercih etti.
    velhasıl, kadromuzda yaşı geçkin, ismi bilinen ama maaşları da epey yüklü bir sürü yıldızvari oyuncumuz var. ve bunların birçoğunu erden timur transfer etti. peki şimdi soruyorum; sizce bu, borç içinde yüzen bir kulüp için rasyonel bir transfer stratejisi midir? bence, hayır.
    yaşı geçmiş eski bir yıldıza bilmem kaç milyon euro yıllık ücret vermektense, o yıllık ücrete bir sürü genç yetenek alınabilir. zaten günün sonunda öyle ya da böyle tek kazandığımız da türkiye süper ligi şampiyonluğu.
    anlatmak istediğim; övgüde abartıya kaçmayalım. gelmiş geçmiş bütün galatasaray transfer komiteleri üç aşağı beş yukarı aynı. çünkü kendi yaptıkları bir şey yok. bir organizasyon yok. aynanın arkasındaki adam dün d'avila, yarın gardi, ertesi gün bi' başkası. sorgulanması gereken bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın