resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 98
    topla çıkışlarından ferdi kadıoğlu vibe’ı aldığım bek. sağda ve solda oynayabilmesiyle de benzerlik taşıyor. dezavantajlı görünen fiziğine rağmen ikili mücadele kazanma yüzdesi yüksek, en önemlisi çabuk bir oyuncu. alanına düşen topları toplar, rakibe mesafeliyse bile yapışır, rakibi bozar. uzun mesafede boey’den hızlı olduğu da söyleniyor.

    doue kendisine nazaran daha teknik, çalımla çıkabilen ve topu boş alana gönderebilen bir oyuncu. yani jelert’e nazaran aklını kullanarak oynayan bir bek. dinamizm olarak jelert’in gerisindedir. defansının da daha iyi olduğunu zannetmiyorum. bizim oyun yapımıza uyan bek bana göre jelert.

    10 milyon euro çok gibi görünse de oyuncu 7-8 rahat rahat eder. dinamik, hızlı ve 21 yaşında bu tecrübeye sahip bek bu paralar eder. köhn’e bile verdiğimizden yüksek teklif gelmiş, jelert köhn’e göre çok daha dengeli bir oyuncu. futbolcu olmayan kazımcanla karşılaştırmaksa bana göre tam olarak futbol cahilliği. sözlüğümüzde de bu tipler var maalesef.

    ezcümle, bu saatten sonra kuruş hesabı yapmadan bir an evvel indirilmesi gereken oyuncu. elalem 35’lik immobilelere parayı gömedursun, biz geleceğimize bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın