• 8246
    fenerbahçe ile kendimizi karşılaştırmamız için sahip olmamız gerekenler şunlardır:

    12 yabancı sınırlamasına rağmen eklenmesi gereken yerlere düşünmeden eklemeleri yapabilme kabiliyetleri var evet kabul ama herkese soruyorum fenerbahçe 12 net yabancıyı belirlediği zaman ki şu an bile hemen hemen belli oldu saint maximin ve nessyri transferleriyle, geride kalan yabancılara kim neden para vererek almak istesin? bütün maliyetlerini kendileri karşılamak zorundalar? bunu yapmak inanılmaz maliyetli olmayacak mı? ya da bunu kendi kulübümüzün bunu yapmasını ister miyiz? ya da şöyle söyleyeyim ali koç bunu yapabilir biz yapamayız.

    fenerbahçe yabancı sayısı kuralında zor durumda kalırsa sizce bu kuralı sırf fenerbahçe için esnetmezler mi? esnetmeseler bile acun gibi birileri çıkıp kulübü zarardan kurtarmaz mı?

    bizim geçen sene bonservisiyle oyuncu almamız için son günü beklememiz gerekti arkadaşlar. bonservis ödemesi yapabilen bir fenerbahçe ile nasıl bir olabiliriz? fred artı cengiz'e 30 milyon verebilen bir takım bizim rakibimiz. bizim öyle maddi bir gücümüz yok. mali tablolarımız çok daha iyi olsa bile onlar bizden çok daha zenginler. bir gün gelir fener batar vs belki görürüz ama bunlardan 2 tanesi gelip yine allem edip kallem edip kulübü düze çıkarırlar.

    bizim de bunlar gibi küçüklü büyüklü ortaklıklar kurmamız gerekiyor lig içerisinde. kurmamız gerekiyor derken asla kurmamamız gerekiyor ama onlar bunu yapıyor işte anlamında söylüyorum. büyüklü deme sebebim bjk. alanyasporla pazarlık yaparken tabi ki ali koç'un istediği olacak bunu anlamak neden zor? ya da bu fbjk karşıda biz olunca her transferimize salça olmuyorlar mı sizce? benim bilgim yok bu konuda olsa bas bas bağırırım ama böyle bir şey olabileceğini düşünüyorum.

    o yüzden fenerbahçe ile kendi mecralarında aşık atmayı bırakıp kendi mecramıza dönüp iyice derine çekip boğmalıyız her zaman yaptığımız gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın