resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11921
    kaybettiğimiz 15 temmuz 2024 galatasaray fortuna düsseldorf maçı sonrası yaptığı açıklamalarda psikolojisini iyi görmediğim teknik direktörümüz.

    transfer konusu açılınca muhabirler sormadan ‘siz sormadan ben söyleyeyim’ diyerek oğuz aydın konusunu açması ve gereksiz olduğunu ima etmesi son derece gereksiz ve talihsiz bir açıklama olmuş. eğer sen durduk yerde bu konuyu açıyorsan, belli ki canın sıkılmış, olmadığına ciddi şekilde takılmışsın. elimizdeki kanat oyuncuları diyorsun da hocam biliyoruz ki, barış’a iyi bir teklif gelse gidecek, ziyech’e iyi teklif gelirse kesin gidecek, kerem’in kalsa bile bu saatten sonra çok faydalı olacağını sanmıyorum zira taraftarla arasındaki o bağ koptu. e yunus desen, bal yapmayan arı mı diyeyim, 25 yaşına gelmiş hala bekine yardım etmeye tenezzül etmiyor mu diyeyim bilemedim? tete’nin futbolcu olduğundan yana çok ciddi şüphelerim var ve zaha gibi son derece istikrarsız ve 1 yıldır galatasaray’ın oyun anlayışına bir türlü adapte olamamış ve maaşı çok ama çok yüksek başka bir kanat oyuncusu.

    haydi bunların hepsini geçtim, elimizde gerçekten 7-8 tane kanat oyuncumuz olsun. e peki hocam, bizim başkanımız ne diye bizzat uğraştı bu transferle o zaman? canımız sıkılıyordu da heyecan mı aradık? neden teklifte bulunduk ya da? atıyorum o teklif kabul edilse ‘şaka yaptım şaka yaptım’ diye başlayan ve çocukken söylediğimiz tekerlemeyi söyleyecektik?

    yapma hocam, istiyordun işte bu transferi. geçtiğimiz devre arasında da istedin. yönetimi beceriksizliğinden ötürü savunma lütfen. bu tür açıklamalar yapıp da kendini küçük düşürme. belli ki iyice düşünmeden yaptığın bu açıklamayla oyuncuya da saygısızlık ediyorsun. çocuk sonuçta geçtiğimiz yılı iyi geçirmiş, a milli takıma kadar yükselmiş. senin bu lafını illa ki duyuyor, yok yere artık rakibinin bir oyuncusu olmuş bir çocuğu niye ekstra motive ediyorsun.

    neresinden tutsak elimizde kalıyor bu açıklama. belli ki transfersizlik ve taraftarın tepkisi, okan buruk’u ciddi şekilde yıpratıyor ve doğru düşünmesine engel oluyor.

    ne olur sayın hocam. bin düşün, bir söyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın