resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11888
    hazırlık maçı önemsiz diye bir şey yok. berkan kutlu'nun stoper olmayacağını anlamış olması gerekiyordu çoktan mesela ligde oynadığı maçlarda sol bek ve stoper olmayacağını göstermişti bu ısrar neden, benzerini başakşehir'de de yaptı berkay özcan'ı ve mehmet topal'ı stoper denedi ve hiç başarılı olamadı bu ısrar neden?

    kazımcan mesela ankaragücü takımında bile süre bulamadı, hala şans vermeye çalıyorsun. bu oyuncular denenecek adamlar değil, denenmiş ve tutmamış adamlar hiç süre almadan 2. kampa katılmaması gereken adamlar. halil dervişoğlu da var işin içinde, koca bir sezon 0 gol atan forvete neden şans vermek, bu adamdan ne çıkartabilirsin ki? stoperde ali yeşilyurt varken neden stoper berkan oynar, stoper denemek istiyorsak stoperi deneyelim diğer bölgelerde çok rahat yapılıyorken neden berkan ve demirbay stoper oynamak zorunda kalıyor?

    hazırlık maçları önemsiz değildir, takımda tutulacak adamlar, oynayacak adamlar bunlar. bu adamların moralini tutmak varken neden moralini düşürüyoruz ki? batuhan ahmet şen antep'de yedek kalmış, süre alamamış galatasaray seviyesinde neden deneniyor ki? diğer yedek kalecileri deneyelim çok istiyorsan olmayacağı belli.

    dubois kaptan yapılıyor, gönderilecek ilk adam olması gereken adam hem de galatasaray yöneticisine laf atmışken, hakaret etmişken kaptan yapılıyor, bunu yönetim eliyle yaptıysa çok kötü, eğer farkında olmadan yaşı uygun falan diye yaptıysa daha kötü çünkü bu adamlar gidici. ciddiyet, ciddiyet, ciddiyet!

    (bkz: 15 temmuz 2024 galatasaray fortuna düsseldorf maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın