resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9712
    takımdan ayrılmayacağı yönünde dedikodular çıkan kaptan.

    kendisi kesinlikle takımdan ayrılmamalı. bugün bir sezonluk oğuz aydın için dahi yapılan gündem ortada. kerem gibi futbolcuyu aylarca arasak bulamayız. işin içerisine aidiyet, disiplin, yaşantı, yerli kuralı, maliyet gibi kalemleri dahil etmesek de durum aynı kalır. kendisini her arenada, her alanda ispat etmiş; sıfır olarak girdiği takımda kaptanlığa yükselmiş müthiş bir oyuncu kerem.

    dilerim galatasaray taraftarı kendisine olan takıntısını bir kenara bırakmayı başarabilir. futbolda iyi gün olduğu gibi kötü gün de oluyor. dünyada her maçı 10/10 oynayan kaç futbolcu var ki? kendisine yöneltilen eleştirilerin futbolculuğu dışında kalan kısımlarının tamamı zaten galatasaray taraftarının kendisine karşı olan tutumuyla alakalı.

    ben kendisiyle alakalı tartışmalar gündeme geldiğinde kendisinden daha faydalı, daha başarılı kaç tane kanat oyuncusunu galatasaray'da izlediğini karşımdakine sormayı ihmal etmiyorum. bazı kıyaslamaları ve mukayeseleri iyi yapmak gerekli. bugün içinde bulunduğumuz şartlarda kerem aktürkoğlu, barış alper yılmaz, abdulkerim bardakçı, kaan ayhan, berkan kutlu gibi isimler bizim için altın değerinde. yabancının ikamesi çok rahat bulunur. uefa kazanan kadroda 4, şampiyonlar liginde madrid'e sahayı dar eden kadroda 7 yabancının bulunduğunu hiçbir zaman unutmamak gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın