resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 504
    fenerbahçe'nin muhtemel yeni transferi. beğendiğim bir futbolcuydu, özellikle başkanın direkt topa girdiği ve futbolcunun bize imza atmak için beklediği ortamda bitirilmesi gerekiyordu.

    ancak maliyeti oldukça fazla ve şu anda ihtiyacımız yok.

    elimizde çok fazla kanat alternatifi var; barış alper, zaha, kerem, yunus, ziyech, yusuf, tete gibi isimler var. çok yüksek ihtimalle tete ile yollar ayrılacak, yabancı kuralı değişmezse yusuf da bir yere kiralanır. ziyech'in de ayrılık ihtimal var ancak şu anda kalacak gibi görünüyor. ziyech ayrılsa bile oğuz transfer edildiğinde önünde 3 tane kendisinden önde kanat olacaktı ve yunus ile beraber forma mücadelesi vereceklerdi.

    oğuz transferi kerem ve barış'ın gidişine yönelik bir önlemdi. bu önlemi alamıyorsak, yerli futbolcunun çok değerli olduğu ortamda kerem ve barış kadroda tutulmalı. bu kesinlikle bizim elimizde. iki futbolcumuz da galatasaray'ın menfaatini hiçe sayarak gitmek için tutturacak isimler değil. iki futbolcunun bonservisleri için de alt barem belirlenirse bir sıkıntı yaşamayız. kerem için minimum, kemiksiz, nakit 15m € ve üstüne bonuslar olacak şekilde bir teklif olmadıkça satılmamalı. barış için de 35m € + bonus alt baremi olmalı aynı şekilde. iki futbolcumuz da oldukça verimli, allah korusun ağır bir sakatlık yaşamadıkça ikisi de üstüne koyarak devam eder, barış zaten farklı seviyelere doğru gidiyor, bir sezon daha kalıp gelişimini tamamlayıp öyle gitmesi bizim için de barış için de daha doğru olur.

    oğuz'un arkasından da çok vah etmemek lazım. dediğim gibi transfer etsek 4. alternatif olma savaşı verecekti. kerem de barış da kendisinden çok daha önde olan isimler, zaha tartışılır ancak zaha bu maaşıyla takımda kalırsa oğuz'un arkasında olacak isim değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın