• 44
    kolombiyalı bazı oyuncuların topu gereğinden fazla ayakta tutma ve çalım atma sevdası kolombiyayı yaktı. çok kez çalım atarken kaybedilen topla tehlike gördüler kalelerinde ve en sonunda golü yediler. oysaki kolombiya çok iyi paslaşıyordu. hücumda sonunu getirmeyi beceremediler. bu maç en kötü penaltılara kalmalıydı.

    bu arada en sondaki sanchez'in penaltı pozisyonunu adam akıllı göstermedi yayıncı kuruluş. kale arkasından saçma bir açıdan bir kez gösterdiler ve geçiştirdiler.

    maç güzel maç oldu ama genele bakıldığında çok net diyebileceğimiz pozisyon pek olmadı. maçı güzelleştiren kolombiya oldu. çok hızlı paslaşmalar ve bazı çalımlar maçı görsel olarak güzelleştirdi. rakip olsa da olmasa da takım arkadaşlarına verdikleri hızlı paslar ve futbolculardaki top kontrolü yeteneği zevk verdi maçta.

    euro 2024 olsun bizim ligimiz olsun hatta bizim takım olsun pasların hızının öneminin anlaşılmasını gereken yerler maalesef. biz mesela hızlı bir atakta boştaki adama pas atıyoruz top ona gidene kadar 5 saniye geçiyor ve rakip yerleşiyor. topla değil de balonla oynuyoruz sanki. bu maçta öyle miydi? takım arkadaşlarına atılan paslar bir saniyeyi bile bulmadı.

    ama maçı iyi savunma yapan tecrübeli takım kazandı. kolombiyalı oyuncular fizik olarak da çok düştü.

    maç beklemelerle beraber 4 saatten fazla sürdü bu arada. futbolcular mental olarak da fizik olarak da epey yorulmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın