• 8
    conmebol tarafından organize edilen copa amerika final maçı.

    izleyecek arkadaşlar kendilerini şimdiden ayarlasınlar. devre arasında 25 dakikalık shakira konseri var. sahne kurma-kaldırma dahil mi bilmiyorum ama içini boşalttıkları futbolun geldiği nokta; artık amerikan tarzı halftime show'larımız da var.

    turnuva ile ilgili genel olarak bilgi için; bielsanın açıklamalarını mutlaka okumanızı öneririm.
    (bkz: marcelo bielsa/#3971181)

    conmebol son başkanları döneminde aşırı eleştirilen bir organizasyona dönüştü; para için kendisini satacak insanlarla dolu.

    bielsa amerika'yı değil burada tamamen conmebol'ü hedef alıyor. amerika mls sezonu devam ettiğinden bu turnuvayı organize etmek istememiş aslında. mls maçlarından sonra 3 gün içerisinde çim koyulan ve daha yerleşmeyen zeminlerde maç oynatan tamamen çıkar sebebiyle conmebol diyor ve amerikalılar da bize hak veriyor şeklinde ekliyor bielsa.

    sahalar çok kötü; onlar konuşuluyor fakat antrenman sahaları çok daha kötüymüş; hatta önemsiz görülen bir kaç takım (bolivya) antrenman sahasına bile sahip değilmiş.

    bunun yanına saha durumları ile ilgili futbolcuları ve takımları da konuşmamaları konusunda uyarmışlar. scaloni'yi ilk maçta zemini eleştirdiği için tehdit etmişler. bunların hepsini de bielsa açıklıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın