resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 415
    transferine bu kadar üzünülmesini anlamadığım futbolcu. kanat rotasyonumuz şişik kardeşim. yok o gidebilir, bunun mentali kötü, bu avrupa'dan kötü döndü diyerek kadro mu azaltılır. sen oradan satış veya ayrılan olmadığı sürece oraya oyuncu alman lüks.

    keza oğuz aydın için fenerbahce ne açıklar bilmiyorum ancak bizim 5.5 milyon euro teklifimizi kabul etmediler. sen en şişik olduğunun bölgene bu maliyette yatırım yapamazsın. kerem ve barış örnekleri verilmiş. kerem yanlış hatırlamıyorsam 400 bin tl, barış ise 1.8 milyon euro karşılığında alınmıştı. maliyetleri düşüktü, menajerlik payları yok denecek kadardı. bu maliyetlere tabi ki de dolu olduğun bölgene takviye yaparsın ona da kimse birşey demez.

    yönetimin eksilerinin bende farkındayım ve bu yönetimin bizi bu transfer döneminde de mahcup edeceğinden eminim. ancak oğuz aydın almadılar diye köpürecek halim yok.

    tete ile yollar ayrılınır, sağ kanat rotasyonu ziyech, yunus, barış. sol kanat rotasyonu barış, zaha, kerem. şuraya bide oğuz'u eklemek hakikaten fazla lüks, gereksiz harcama.

    hele ki en elzem sağ bek ve orta saha pozisyonuna hala hamle yapamamışken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın