resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 412
    galatasaray’a transfer ihtimaliyle alakalı olarak kendisinin galatasaray’a olan ihtiyacı, galatasaray’ın kendisine ihtiyacından kat be kat fazla. ancak galatasaray muhabirleri ve yönetimi el birliğiyle kendisinin transferi gerçekleşmezse dünyaları kaybedeceğimiz hissiyatını yarattılar taraftar üzerinde.

    bu adam ve hatta konuşulan tüm transferlerin gündemde kalması net bir şekilde bilinçli gerçekleştiriliyor. artık buna emin olalım. gündemi oyalama taktiği keşke gizli yürütülen transfer görüşmeleri için olsa fakat buna da inanmak mümkün değil. zira bu yönetimin iletişim konusunda sınıfta kaldığı da bir gerçek.

    çok net bir biçimde galatasaray kulübü dursun aydın özbek’in umurunda değil. varsa yoksa galatasaray’ın değerli arazileriyle alakadar kendisi. şimdiye kadar bir çok “proje” yapacağını söyleyip durdu fakat hiç birini finalize edemedi. oğuz aydın da bu vaadlerden biri gibi.

    oğuz aydın iyi bir futbolcudur ancak gelip gelmemesi galatasaray için zannedildiği kadar önemli değildi. balık baştan kokar, başkanın geleceğini tayin eder. 2 senedir erden timur’un üzerine basarak, okan buruk’un başarılarına tutunarak devam ediyor ancak erden timur sonrası süreci felaket yönetiyor... oğuz aydın bu felaket sürecin yansımalarından sadece biri…
App Store'dan indirin Google Play'den alın