• 12
    zamanında açılmış #ortasahaneredecengiz hashtag'inin bir benzeri. o zaman açılmış olan hashtag bugünkünden 100 kat daha yerindeyken o gün o hashtag'in açılması saygısızlık olarak görülmüştü. ya o günün değerlendirilmesinde bir tuhaflık vardı ya da bugünün değerlendirilmesinde bir tuhaflık var (bana göre o gün saygısızlık nidaları atanlar sonuna kadar haksızdı).

    bu hashtag'in konusuna gelecek olursak taraftarın transfer dönemine dair endişelenmesini haklı buluyorum. her ne kadar yapmamız gereken transfer sayısı oyuncu göndermediğimiz senaryoda çok fazla olmasa da (bence 5 civarı transferle dönemi kapamamız yeterli olacaktır) hem bu transfer dönemine dair verilen sözlerin tutulmamış olması, hem de dursun aydın özbek yönetimi'nin geçmişte yaşattığı travmalar taraftarı korkuya itiyor.

    yılların klişesi olan "taraftarın yangını elimizi güçsüzleştiriyor" söylemi hakkında da bugün çok güzel bir twit'e denk geldim;

    https://x.com/.../1812152272387711180

    --- alıntı ---

    taraftarın attığı 2 tweet’le menajerlerin eli güçleniyorsa, yöneticilerin “kampa yetiştireceğiz” açıklamalarında krallıklarını ilan ediyolardır.

    --- alıntı ---

    sözün özü, yönetimin bahanelere sığınmadan sağ bek ve merkez orta saha transferlerini bitirmesi, forvete (3. forvet olarak), sol beke ve 10 numaraya da takviye yapması gerekmekte. bu takviyelerin de en azından bir kısmının 1-2 hafta içinde bitmesi gerekmekte. umarım gerekeni yaparlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın