resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11827
    muhtemelen kafasında yönetime tanıdığı bir limit var. o limit dolduktan sonra hala olumlu bir aksiyon göremezse cümbüş o zaman başlar umarım. hoca bir hamza hamzaoğlu değil, umarım başımızdaki başkan kendisini bir hamzaoğlu muadili olarak görmüyordur. can sıkıcı olan şey ise muhabir adı altındaki şaklabanların "hoca çok mutlu", "hoca yönetime güveniyor", "kampta her şey yolunda" tarzında haberleri... hoca mutlu olabilir, hoca yönetime güveniyor olabilir, kampta da her şey yolunda olabilir pek tabii; ancak aynaya baktığında "ben muhabirim" diyen adamların ortaya böyle laflar atıp ardına da "öyle bir isim geliyor ki kafayı yiyeceksiniz", "o kadar gizli ki oyuncu bile geleceğinden habersiz" tarzı haber girmesi bana en hafif tabirle şaklabanlık olarak geliyor.

    yönetim bir transfer çalışması içerisinde ise, bu oyuncu ülkede gündemi değiştirecekse ve sen bu oyuncunun adını öğrenemediğin halde taraftara varlığından haber veriyorsan muhabir değil olsan olsan bihaber olursun.

    dilerim hoca birlik, beraberlik adı altında yönetimin arkasında durmaz. olası bir başarısızlıkta erden timur'un bu yönetimin altına yerleştirdiği dinamitin fitilini hocanın yakması gerekiyor ki, bu çalışmaya gönlü olmayan bir grup galatasaraylı iş adamına iş hayatlarında başarılar dileyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın