resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11826
    hamza hamzaoğlu'ndan ibret alması gerekiyor. onda vizyonsuzluk vardı; ancak yapılamayan transferlere tepki göstermek yerine sürekli olarak korumacı bir politika izledi. antrenmana sertlik katacak takviyeden tutun da bilal-selçuk gibi akıllara geldiğinde korku veren bir ortasaha ikilisi için dahi pozitif bir tutum sergilemişti.

    hocamın kredisi şu anda kimseyle kıyas kabul etmeyecek kadar zirvede. ancak bu sene artık yalnızca dışarıya karşı değil, içeriye karşı da mücadele etmesi gerekecek. yeni ve daha zorlu bir challenge. o nedenle yeri geldiğinde doğru reaksiyonu göstermesi çok önemli. ve bunu kamp dönemi bitmeden önce ortaya koyması gerekiyor. sezon başlangıcından sonrasına bırakırsa geç kalınır.

    yönetimin ürünlere, biletlere, otopark ücretlerine vs. yaptığı zamlar ortada. bu rakamları harcadıktan sonra daha sabırsız, daha tepkili bir tribün oluşacaktır. iç saha baskısı takım üzerinde de daha yüksek olacaktır. o nedenle kontrolü elde tutmak adına tüm bu faktörleri şimdiden değerlendirmek, içimizden hallederiz gibi tehlikeli yollardan uzak durmak çok kritik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın