resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1300
    galatasaray’ın fransız bek oyuncusu. eğer kulübe kırgınsa bu konuda %100 haklı olduğunu düşünüyorum. 2022-2023 sezonunda kötü mü performans verdi? hayır. sol beke koyduk aslan gibi mücadele etti mi? evet. sağ bekte 1’nci opsiyon olacağını söyleyip transfer ettik ve sonrasında sacha boey gösterdiği performansla as oyuncu oldu. peki bu duruma isyan etti mi? hayır.

    arkasından ağıtlar yakılan erden timur her konuşmasında ne diyor? samimiyet. e sen bu adama yaptıklarınla söylediğin, havasını attığın şeyin tam tersini yapmış olmuyor musun? biz bir oyuncuya kontrat verebiliriz ama adam o kontratı alırken ayrıca senin konuştuklarını, kulübün planlarını da dinler. bunun aksi bir durum mu yaşadık biz dubois ile? yaşamadık. kulüp gidip transfer obezi gibi barış alper yılmaz ve yunus akgün varken sağ kanada 2 tane daha yabancı, oliviera ile sözleşmesi devam ederken şişman ndombele’yi alırsa ve kendisini göndermek isterse e haklı olarak isyan eder. siz de edersiniz çünkü siz kötü bir şey yapmadınız. daha 1 sene önce kimbilir hangi sözler verilerek transfer edildi, bunların hiçbirini bilmiyoruz. aynı şeyi victor nelsson’a da yaptık biz. geçen sene erden timur düşünülenden fazla hata yaptı.

    ben bu konuda asla kendisine kızamam. evet profesyonel bir dünyada yaşıyorlar ama kulübün bu yaptıklarının profesyonellikle zerre alakası yok. konu tamamen erden timur’un kendisini fm’de zannedip transfer obezliği yapmasıyla alakalıydı. üstelik okan buruk hem ndombele hem de tete’yi açık açık istememişken. kendisinin yerine alıp oynattığımız angelino’nun durumuna hiç girmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın