• 396
    galatasaray’a düşman olan çok kişiden sadece bir tanesi. büyük ihtimal geri çekilmesi bile planın bir parçasıdır. mehmet büyükekşi'nin zamanında devam etmesi bile ali koç sayesinde olmuştur. sezon içinde zaten fenerbahçe ne istediyse öyle oldu. penaltılar, haksız puanlar, kavgalar, verilmeyen cezalar ve tabiki bunlara rağmen mağduriyet. eğer büyükekşi devam ederse, fenerbahçe öyle istemiştir.

    adamlar bir şekilde kendi taraftarını uyutmayı başarmış. ali koç'un isteği büyük ihtimal şimdiki başkan devam etsin, nasıl olsa istediğim gibi hakaret edip istediğim alırım. üstüne üstün "bak bırakmadı. yine galatasaray’ı koruyor" diye mağduriyet yaratırım planları yapıyordur.

    hadi diyelim bunlar kötü niyetli. işleri güçleri oyum çevirmek. yaptıkları her şeyi başkaları yapıyorcasına, başarısızlıklarını [dış güçler] diye tanımlamak.
    ya galatasaray yönetimi? mehmet büyükekşi'nin istifasını istedi yönetim, yenileyin ve aday olmasını istemiyoruz deyin. başka bir aday belirleyin yada başka bir adayı destekliyoruz deyin. galatasaray gibi büyük bir takımın bu konularda fikrini beyan etmesi kadar normal ne olabilir. bozun şu adamların planlarını. ellerine koz vermeyin. ortada iki tane kötü var. ikisinide seçmek zorunda değiliz. ne servet yardımcı ne mehmet büyükekşi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın