• 54
    ilk yarı oyuncu değerlendirmesi:
    günay: kalede güven verse de ayakları çok kötü bu bizim takım için büyük bir zaaf oluşturuyor. bence gönderilmeli yabancı oyuncu statüsünden dolayı ama takımda kalacaktır.
    dubois: tam alanya başakşehir oyuncusu. kesinlikle kötü değil ama bizim gibi oynayan bir takım için en kötü oyuncu tipi bek olarak.
    metehan: emin gidecekse kalmalı. ayağı temiz biraz ağır ama pozisyon bilgisi geliştikçe tertemiz yedek stoper olur.
    berkan: bizim gibi önde basan bir takım için stoper olabilir ama onun da pozisyon bilgisini geliştirmesi şart. yerini çok kaybediyor.
    kohn: bu sezonun x faktörü kendisinin performansı olacak sanırım. lütfen şu basit çalım yeme olayını bırak, topu hemen ayağından çıkarmaya çalışma diye bsgirasım geliyor. almanya 2. ligindeymiş gibi top oynuyor hala. umarım devre arası sol bek aratmaz.
    torreira: bildiğiniz gibi.
    oliveira: beyni ayaklarına hükmetmiyor. bizim seviyemizin çok altında artık. belki regista olarak kariyerine yeni bir sayfa açabilir. ama o sayfa bizim takımda olmaz artık.
    tete: çiçaldau brezilya şubesi. geçen sezon olduğu gibi aynen devam ediyor kaybolmaya.
    mertens: yavaş başladı normal. toparlar hala o enerji, azim var.
    zaha: kamp en çok kendisine yarayacak sanırım. ikili mücadelelerde ayakta kalmaya, en önemlisi ince işleri daha fazla yapmaya başlamış. umarım sakatlık yaşamadan böyle devam eder.
    bats: vatandaşı gibi yavaş başladı. kendini çok zorlamıyor. bir iki kere markajdan kurtulmak için geriye, yana gelmesi sevindirdi. hiç hava topu alamadı bu biraz soru işareti. pres şemalarını öğrendikçe oyuna katkısı daha fazla olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın