resim
Adrien Rabiot-Provost
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Fransa
  • 163
    sözlüğün tamamı tarafından beğenilmesinin gerekmediği ve mantıklı da olmadığı futbolcu.

    bazı arkadaşlar istiyor ki, fransa milli takımında ilk 11 oynuyor, öyleyse her yerde banko oynar diye mükemmel adam diyelim, adına tapınak yapalım.

    buna paralel, bir kaç alt başlıkta didier deschamps futbolcudan ve futboldan anlamadığı için yerden yere vuruluyor, transfermarkt değerlerinin balon olduğu ve hiç önemsenmemesi gerektiği konuşuluyor.

    arkadaşlar bir karar verin, fm oynar gibi kadro mu dizelim yoksa savaşan, başarıya aç ve dengeli bir dağılımla kurulmuş bir takım mı yapalım? bence cevap çok net zira birinci seçeneğin başarısız olup bir de mali enkaz yarattığını defalarca yaşadık.

    oyuncuya geri dönersek, bileklerine hakim ve teknik bir ortasaha ancak mücadele anlamında bizim aradığımız oyuncu olmadığını düşünüyorum, turnuvada da oyun içerisinde sıkça kayboldu ki yanında kante gibi bir ciğersiz ve tchouameni gibi üst düzey adamlar ile oynamasına rağmen. ben en azından daha çok mücadele edip mbappe'yi etkinleştirmeye çalışmasını beklerdim.

    en az 10 milyon euro imza ücreti ve yıllık en az 8-9 milyon euro maliyeti olacak bir futbolcu olarak görmüyorum kendisini. en azından bizim için değil, manchester united vb... bu tip riskleri aynı anda birkaç futbolcu için bile alıp başarısız olsa bir şey olmuyor ancak biz öyle değiliz.

    bizim ihtiyacımız olan başarıya aç, tekrar satışı mümkün olan dinamik oyunculardır. rabiot lüks, fazla riskli ve hocanın da tanımına uymuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın