• 361
    türkiye'de bir zamanlar en çok çakma ürünü bulunan markalardan biri olmuş olan markadır. şimdilerde nasıl bilmiyorum ama piyasada puma markasıyla çakma bir sürü ayakkabı vardı. bunlardan birini de yıllar önce ben orijinal diye almıştım.

    puma kulübümüzün formalarını üreten marka olacak 5 sezonluğuna. fb'ye de yapıyorlar. fb için 5 yıldızlı logo ısrarlarına bakılacak olursa aldığım çakma ayakkabıyı da onlar üretmiş demekki diye düşünüyorum artık.

    çünkü resmi 5 yıldızlı logosu olan bir kulüp yok ülkemizde. resmi bir marka resmi logolar kullanmalıdır. resmi olmayan logolar çakma üretim yapan merdiven altı yerler tarafından yapılır. korsandır. ve bu tavırları puma markasını benim gözümde bir merdiven altı markasından öte yapmıyor.

    kendilerine "sen korsan mısın? diye sormak lazım.

    x'te gizlenen mesajlar olayında suçu x'e attılar. bu sefer de çalışanlara atarlar suçu. daha sözleşme imzalanalı bir ay olmadı. olanlara bak. 5 yıl boyunca neler ile karşılaşacağız kimbilir.

    edit: son olayda kullanılan korsan logoyu kaldırmışlar ama yanında bizim resmi ve gerçek logomuzu da kaldırmışlar. rezalet gerçekten.

    https://x.com/...e25-89zz2aQ&s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın