• 5134
    bu sene şampiyonluğun büyük adaylarından birisi. korkum o ki 2008-2009 sezonu loading...

    o sene yazın da hangimiz derdik ki geçen sene şampiyon olan galatasaray ve cl 'de çeyrek final oynayan fenerbahçe ve bu iki takımın bel kemiğini oluşturduğu türk milli takımı yarı final yapmışken bu iki takım ilk 3'e bile giremeyecek. ne oynadığı belirsiz mustafa denizli ile türbülent şampiyonluk için kapışacak, her maç 2-3 tane boş kaleye kaçıran umut bulut yüzünden trabzonspor şampiyonluk kaçıracak.

    barış alper, kerem, abdülkerim, kaan, yunus, ferdi, ismail, irfan can, mert müldür vs. milli takımdan çok geç dönecekler. üzerine ben mourinho'nun da fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine sokacağını düşünüyorum. 10 tane kritik avrupa maçı + lig maratonunu euro2024 yorgunu bu iki takım kaldıramayacak.

    beşiktaş da bunun bilincinde. bu sezona tüm kartlarını oynuyor. şampiyon olamazlarsa, geçen sene olduğu gibi erken koparlarsa iflas ve küme düşme bile söz konusu olabilir. o nedenle bjk'yı yarışta tutmak için tff ve siyaset de aktif olarak çaba gösterecekler.

    trabzon da daha makul bir strateji ile haziran bitmeden tüm transferi bitirdi. onlar da yorgun ve maç programı yoğun takımlara karşı sezona iyi hazırlanıp yüksek konstantrasyonla iş yapmayı deneyecekler.

    açıkçası ali koç ve mourinho bence ligde büyük hüsrana uğrayacaklar. eğer biz de erden timur vs. saha dışı olaylar nedeniyle çok kan kaybetmezsek sezon sonuna kadar bjk ve dolayısıyla futbol camiasının galatasaray haricindeki tüm kurumlarıyla ile kapışacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın