resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 2760
    kendisini 2000 ve 2002 yıllarında galatasaray formasıyla çıplak gözle izleyenler için sergen yalçın'ın her zaman kredisi olmuştur ve olacaktır. futbolu bıraktıktan sonra galatasaray için söylediği güzel şeyler de vardır.

    tüm bunların hatrına, sergen yalçın hoca'ya bodoslama sallamak istemem ancak, candaş tolga ışık'la yaptığı programda dijital medyanın konforuna ve dolayısıyla gelişigüzel konuşmanın keyfine kapılmış gözüküyor. meslektaşları hakkında konuşurken daha ölçülü olmalı ve her aklına geleni beyan etmemeli.

    montella için "rakibim değil aynı klasmanda değiliz. hiçbir başarısı olmayan bir teknik direktör" derken kendisini nereye konumlandırıyor bilemiyorum ama durumunu tekrar gözden geçirmeli ve montella'ya kafa göz girmeden önce çalıştırdığı takımlara tekrar açıp bakmalı. montella bugün; italya'da, avrupa'da ve dünyanın bir çok takımında iş bulabilir. kendisi için aynı şeyi söyleyebiliyor mu?

    allah sergen yalçın'ın yolunu açık etsin başarıları da daim olsun. ancak, 20-21 şampiyonluğunda bir çok şey denk gelmiştir ve başındaki beşiktaş ucu ucuna şampiyon olabilmiştir. aşağıdaki olasılıklardan yalnızca birisi gerçekleşmiş olsa şampiyon olamayacaktı:

    08.05.21'deki 3-1'lik beşiktaş maçında galatasaray 3. golden sonra durmasa;
    11.05.21'de 1-4'lük denizlispor maçında galatasaray penaltı kaçırmayıp daha fazla averaj geliştirebilse,
    yine 11.05.21'deki 1-2'lik sivasspor maçında; fenerbahçe kadıköy'de kaybetmeyip kazansa,
    15.01.2021'deki 3-1'lik malatya maçında galatasaray 2 gol daha atabilmiş olsa,

    şampiyon olamayacaktın hocam. belki de, fatih terim galatasaray başında bugün devam edecekti ve şimdilerde tü kaka edilen emre belözoğlu fenerbahçe efsanesi olacaktı. peki senin durumun ne olurdu?

    sen hep dersin ya, "gerçekleri konuşalım" diye, gerçekler böyle hocam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın