resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 735
    hakkında yazılanları görünce şok oldum. en son euro 2008'de gruptan çıktık, en son 2002 dünya kupası'na katıldık. montella euro 2024'te yarı finalin kıyısından döndüğümüz takım yarattı ve kadro hem genç, hem de bu sezon ciddi anlamda süre problemi olan oyunculardan kurulu. buraya gelişimizi sadece şansla açıklayacaksak da hoca şansı da bir faktördür derim.

    burada ciddi ciddi hoca gitsin mi diyenler var, yerine kim gelecek meselesini zaten geçiyorum. bence yerli aday 1 tane var. onun da milli takımın başına geçmesini hiçbirimiz istemeyiz diye düşünüyorum. montella'dan daha uyumlu yabancı hoca bulmak da pek kolay olmaz. görüp arttırıyorum, bence hoca kalır mı diye sormak lazım, italya milli takımı kendisine teklif yaparsa şaşırmamak lazım. oyuncu grubuyla ilişkilerinin de iyi olduğu belli. bu kenetlenmişliği sürdürürsek 2002'den sonra ilk defa bir dünya kupasına katılma şansımız var.

    yarı finale çıkan kadrolara ve oynadıkları oyuna da bakın. kalabalık da savunuyoruz, topun arkasına da geçiyoruz ama heyecan verici sekanslar da yaratıyoruz. ben hocadan razıyım, kendisini kaf dağında görenlerin de oradan ineceği günü bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın