resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 730
    yüksek sesle sahip çıkılması gereken hoca. evet dün yaptığı 45-70 arası izlemeyle maçı verdi; ama buraya kadar da o getirdi. takım da adamı seviyor belli.

    neyse gelelim galatasaray boyutuna. ben bu fb/bjk medyasının bu kadar ağır şekilde bu adamı yeme çabasından aşırı kıl kaptım. normalde fb/bjk medyası ve sosyal medyası ortak hareket eder; ama medya bu sefer işaret almış gibi sosyal medya “bravo beyler” derken dönmüş sadece hocaya yoğun saldırıyor. herkes “menajer oyunu, sevdiği hocaya yer açma çabası” falan diye bakıyor da montella giderse yarın “okan buruk en doğru isim” diye piyasaya çıkmayacaklarının garantisini kimse veremez. benim gördüğüm bunlar bize vurma imkanı varsa affetmezler. okan hoca gitmese de huzursuzluk çıkabilir, galatasaray’a yapılacak olası hakem katliamları vs için kamuoyu daha hazır hale gelebilir, “kardeşim bjk şenol hoca’yı yolladı siz böylesiniz işte!!”* diye bel altı saldırılar başlayabilir hatta florya vs konuşuluyorken siyasi bir takım sürtüşmelere sokulabiliriz.

    biz işimizi sağlama alalım. montella başarılıdır; ama daha başarılı olabilirdi. gs’den bağımsız kalmalı; ama bizim durumu düşününce kesin kalmalı.

    (bkz: 6 temmuz 2024 hollanda türkiye maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın