resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 1058
    her ne kadar çeyrek finale kendisi sayesinde kaldıysak, çeyrek finalden elenmemizin sebeplerinden biri de kendisidir. o siyasi işareti yapmasıydı, şu an ne takımın dengesi ne de türkiye'nin bir haftadir bütün sinerjisini verdiği o işarete çevirmezdi. bir haftadır ülkede herkes tarihçi, antropolog. birisi uefa kapansın diyor, diğeri u-19'la çıkın diyor. sosyal medyada herkes engin güzelyurt gibi uluyor. mhp marşları, sloganları cirit atıyor. bir oluruz yolunda, zır deliyiz hatta sefo'nun kötü şarkısı uyan türkiyem şarkılarından nerelere geldik. herkes mehmet bahçeli'nin bir kopyası olmuş durumda.

    uefa'nin cezası hiç şüphesiz yanlı ve yanlış. fakat milli takımı bu kadar siyasetin içine çekmeye ne gerek vardı. şu turnuvada finale kalmadıysak montella ile birlikte merih suçludur. bir de bolu'ya kahraman gibi heykelini dikecekler. gel de bu ülkede futbol konuş, futbolla ilgilen.

    edit: şu olayı uzatmak istemiyorum ama bozkurt işaretini savunmayanlara vatanhaini diyen en büyük haindir. size mi kaldı başkalarının vatan sevgisini ölçmek. bir de bozkurt işareti tertemizdir diyenler bir gidip, madımak olayına, susurluk'a, maraş olaylarına, 6-7 eylül olaylarına, bahçelievler katliamına, sinan ateş suikastine baksın. sizi bilmem ama milleti salak yerine koymayın. gidin evinize 7/24 uluyun ama milleti yargılamayın. ülkücü işaretine biat etmeyen kimseleri hain edemezsiniz, terörist de sizsiniz. haddinizi bilin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın