resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 1034
    yaptığı hareketin siyasi olmadığını söyleyen kendini kandırıyordur. evet türk mitolojisine ait bir hayvandır bozkurt, isterseniz böyle diyerek uefa’yı da kandırın fark etmez ama hepimiz bu topraklarda büyüdük. merih’in yaptığı ülkücü, siyasi bir harekettir. birbirimizi yemeyelim.ben bu yaşıma geldim bu hareketi ülkücüler haricinde yapanı görmedim, 35 yaşımdayım bu yaşıma geldim hiç bir atatürk milliyetçisinin bu hareketi yaptığını görmedim.

    merih’in o ülkücü bıyığıyla bozkurt hareketini yapmasını türk mitolojisine bağlayıp belki avrupa’yı kandırırsınız ama biz hepimiz biliyoruz neyin ne olduğunu. türk mitolojisi deyip yan çizmenin anlamı yok.

    ha sırplar istediğini yapıyor, bellingham taşaklarını tutuyor, mbappe fifa organizasyonunda sol partiye oy istiyor bunlara bir şey yok, merih bozkurt yapınca 2 maç ceza. asıl tepki gösterilmesi gereken budur.

    yoksa türk mitolojisi deyip ülkücü bıyığıyla bozkurt yapan adamın bunu türklükle mitolojiyle özdeşleştirmediğini hepimiz biliyoruz. fransa’nın horozuyla, almanya’nın amblemindeki kartal ile bozkurt aynı şey değil. bunu hepimiz biliyoruz. hayatınızda ülkücü olmayan kaç adamın bozkurt işareti yaptığını gördünüz. düne kadar hiç bir siyasal islamcının, atatürk milliyetçisinin bozkurt yaptığını gördünüz mü? tayyip bile rabia yapar, bozkurt yapmaz şu hayatta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın