• 13
    --- alıntı ---

    kimsesiz kalmasınlar…

    türkiye otomobil sporları federasyonu (tosfed) tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan “avea jet formula futbol şöleni” ninde sporun birleştirici gücü yine tek bir amaç için kullanılacak ve kalpler çocuklara yardım amacıyla atacak.

    dünya’nın en hızlı pilotlarının oluşturduğu takımla ile türkiye’nin çeşitli alanlarda en ünlü isimlerinin buluştuğu all stars takımlarının yeşil sahalardaki mücadelesi 26 mayıs çarşamba günü saat 20:00'de ali sami yen'de gerçekleşecek.

    biletix’te (www.biletix.com) satışa sunulan tüm bilet gelirlerinin yüzde ellisi unıcef türkiye diğer yarısı ise türkiye korunmaya muhtaç çocuklar vakfı’na bağışlanacaktır.

    bu yıl formula pilotları takımında 3 yıl formula’ya ara verdikten sonra tekrar yarışmaya başlayan micheal schumacher de sahaya çıkacak. all stars takımında ise dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncular,tiyatrocular, sürpriz isimler bulunmaktadır.

    kadroları 20 mayıs perşembe günü açıklanacak bu yardım amaçlı organizasyonun kimsesiz kalmasınlar sloganını tekrarlayarak sizleri ve çevrenizdekileri bizimle birlikte tek yürek olmaya ve bilet almaya davet ediyoruz.

    --- alıntı ---

    (bkz: 26 mayis 2010 avea jet formula futbol soleni)

    her zaman olduğu gibi boş tribünler önünde yapılacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın