• 122
    bedeni xl olan biri olarak;

    - parçalı formada kendi bedenim gayet iyi oldu. xl olanı aldım. 3000'lik versiyonda logolar ve yılıdızlar baskı. dikiş değil. ama hissedilebilir şekilde kabartmalı. fakat 1500'lük taraftar formasında logolar ve yıldızlarda kabartma yok dümdüz resim gibi. kumaş da açıkçası tatmin etmedi. o yüzden taraftar forması yerine direkt maç formasını aldım. ekonomik durumu olan da ucuza kaçmasın derim. https://gss.gs/5jL.jpg

    - siyah maç formasında ise xl inanılmaz büyük geldi. böyle süklüm püklüm orası burası sarkan bir şey oldu. belki de ondandır ki formayı da beğenemedim. fotoğraflarla gerçekler arasında fark var. ama siyah alacaksanız mutlaka bir beden aşağısını da deneyin.
    https://gss.gs/nD8.jpg

    - uzun kollu ve yarım fermuarlı olan siyah antrenman forması çok hoşuma gitti. o da aynı maç forması gibi bedenimden bir küçük olanı tam oldu ve onu aldım. özellikle kol ve omuz kısmı tam oturunca çok hoş duruyor.
    https://gss.gs/sBZ.jpg

    nike'çı biri olarak nike ile kıyaslama yapmamak lazım. aksi üzer. beklentiye kapılmadan gidin alın. kulübe destek atıyoruz en nihayetinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın