aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2198
    2009-2010 sezonu devre arası taraftar istediği için gönderilmemiş , yaşadığı sakatlık yüzünden sezonu kapattığı bilinmesine rağmen yollanmamış futbolcu. şahsen ben nonda gönderilmeseydi diyen grup içinde olmadığım için ve kewell sevgisini en üst düzeyde yaşadığım için kalmasına çok sevinmiştim. hani hiç oynamayacak olsa bile varlığı yeterdi. tabi kendisi bu süre içinde yine para kazandı ve daha çok taraftar istediği için hakkında sürekli "oynayacak" , "sözleşme yenilemek istiyoruz" gibi iyi şeyler söylendi.

    bütün bunların yanında taraftar açısından düşünülmeyen 2 şey var ;

    1 - harry kewell her şey bir yana bir aile babası. hani futbolcu , taraftar , profesyonel vb şeyleri geçiyorum bu adam bir aile sahibi ve onların yanında olmak istemesi en doğal hakkı.

    2 - harry kewell türk vatandaşı değil , doğal olarak kendisinin koyu bir galatasaray taraftarı olduğunu düşünemeyiz. neticede kariyeri ya da başka sebepler yüzünden gitmek isteyebilir.

    3 - harry kewell uzun süredir sakat ve dünya kupası'nda oynayacak. doğal olarak kendisini isteyen sayısız takım olacaktır ve o da bu teklifleri değerlendirmekte son derece haklıdır.

    4 - en önemli olan kısım burası. harry kewell uzun zamandır "gitmek istiyorum" diyor ve buna gerekçe olarak "aile" olgusunu öne sürüyor. hani adam hiçbir şey demese bile "n'oluyor lan" demek olmaz ama işin içinde "aile" var ve kendisi açık açık "gitmek istiyorum" dedi.

    şimdi bütün bunların yanında taraftar çıkıp "stay with us kewell" diye gruplar açsa , yabancı pankartlar hazırlayıp dünya kupası maçlarına gitse ne olur ? gitmek istediğini söyleyen bir futbolcu "aa kal diyorlar" diye kalır mı ? hadi hepsini geçtim "stay with us kewell" nedir ? harry kewell işi gücü bırakıp facebook'a mı giriyor , hadi diyelim giriyor o söylemi türkçe olsa birisi aracılığıyla anlamayacak mı da "stay with us" diye grup açılıyor ? hani kewell sırf bu tip şeyler için kalırsa zaten iş hepten garip zira böyle bir şey sayesinde anlayacaksa kendisine duyulan sevgiyi bence hiç anlama da olur.

    tabi ben bunları yazdığım için bu entry sokadens olacak , ben otomatik olarak "kewellsavar" durumuna gelicem ve çocuk gibi "stay with us kewell hadi be abi be" diyenler "en büyük galatasaray taraftarları" olacak. hayır kewell gitmeyecek olsa en çok ben sevinirim , bunun için bir oluşum olsa en çok ben katkı sağlarım ama adam gidiyor. ne yapalım yani uçağını mı kaçıralım nedir ?

    ha eğer bu entry'i okuyorsan ve tüm bu yazdıklarım içinde sadece "stay with us" kısmını anladıysan "stay with us kewell" diyorum. tabi sen bu cümleyi de anlamayacaksın , benim yaptığım da iş işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın