resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 998
    yaptığı hareket 3 işe yaramıştır. ilki avrupa’nın türkofobisini göstermiş, ikincisi etnik bölücü kanı bozukları ifşalamış, üçüncüsü ise sığ kafalıları gün yüzüne çıkarmıştır.

    bu ülkede tekbir de bayrak da art niyetlilerce suistimal edildi. ne yapalım şimdi sığ kafalılık yaparak tekbirden ve bayraktan da mı rahatsız olalım? şimdi sorsanız aynı kişiler bir süre önce cinsel kimliği yüzünden bir kesim tarafından linç edilen ebrar karakurt olayında, linç edenleri geri kafalı sığ düşünceli diye tasvir eder. kendileri çok farklı gibi.

    öte yandan merih’in hareketinden rahatsız olanların ezici çocuğunluğu zaten bayraktan da rahatsız olan bölücü zihniyet mensubu. onlar için zaten türk olduğunu ifade etmek bile ırkçı faşist olarak yaftalanmanız için yeterli. bir zahmet merih’in ya da millilerin onları memnun etmek gibi bir vazifesi olmasın.

    velhasıl yaptığı harekete kuduran ne kadar kişi varsa ya terör sempatizanıdır ya da 2000 yıllık sembolü 30 senedir suistimal eden mhp’ye ait zanneden sığ kafalının biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın