resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 1000
    mükemmel oynadığı avusturya maçı'nda, hem de 2 gol atıp gol krallığı yoluna girmişken, popülistliği ile yaptığı sportif mükemmelliği yok eden bir cahil kendisi. yaptığı hareket çeşitli kitlelerce farkli yorumlanabilecek bir simgedir. kimse de öyle değil demesin.
    1. mhp'nin el hareketi mi? evet.
    2. aynı zamanda türklük simgesi mi? yine evet.

    ama bir hareket veya imge politize olmuşsa geçmiş olsun. o politik akımın içinde olmayip ona karşı duranlar buna sessiz kalmazlar. ben 90'lar genciyim. ülkücü tayfadan çok çektim. saçım uzun, elimde gitarim yanimda fıstık gibi sevgililerim olduğu için az buz kuytuda dayak tehdidi almadım. arkadaslarimin kafa göz dagilmalari sonucu az buz kavgaya karismadim.
    o hareketi zerre kadar sevmem. ama kimse de ülke sevgimi sorgulayamaz. paçası yiyen varsa askerliğini gitsin belli döneminde çatışma bölgesinde şehit vere vere yapsin benim gibi. (42 gün araliksiz çatışma bögelerinde kalmak durumundaydim)
    akabinde ptsd ile boğuşmayı göze alabiliyorsa tabi.
    buna merih efendi de dahil. bu hareketten rahatsiz olmak memleketini sevmiyor anlamina gelmesin. ben net atatürk söylemlerinin izindeyim. son anıma kadar da öyle olacağım. öyle mavradan el hareketlerine falannda ihtiyacim yok şükür. bilgi bedava açıp okuyorum.

    ez cümle: dünyanın bir numaralı show'unun içindesin ve kişisel dışa vurumlarini yaparken biraz daha dikkatli olmalisin merih kardesim. oyununu ayakta alkisliyor ve performansiyla gurur duyuyorum. ama populist hareketlerine de ceki düzen vermesini gönülden diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın