resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 992
    kadın voleybol takımımız geçen sene nice başarılar kazanırken kimsenin bu tür işlere giriştiğini görmedim. sadece maç sonu oyun havasıyla kurtlarını döktüler o kadar.

    futbolda ise maşallah her güne başka bir siyasi gelişmeyle uyanıyoruz. bir gün arabistan'da istiklal marşı okunmadığı için ayağa kalktık, bir başka gün montella-arda olayında konuyu türklüğe getirerek tartışma çıkardık, öbür gün bozkurt işareti yapıldı diye ayaklandık falan filan...

    zaten son zamanlarda ülkenin hassas olduğu konuların maksatlı bir şekilde gündeme getirildiğini düşünüyorum. yok herkes bize düşman, yok amerika'nın oyunları, efendime söyleyeyim batı bizi kıskanıyor!
    herkese bunu empoze et, her yerde bu hassasiyetleri kullan, sende bir güzel ye, sonra da "yahu seçimde neden böyle oldu ya?" sorusuyla baş başa kal.

    merih özelinde söyleyeceğim şey ise tamamen şov adamı olduğudur. kaan ayhan'ı asker selamı vermedi diye azarlayan adamın samimi olacağını mı düşünüyorsunuz allah aşkınıza?
    şunu da net söyleyeyim,
    merih gibi birisinin madımak olayından dolayı o hareketi yaptığını düşünmüyorum, o konuda günahını almam çünkü onu bilecek kalibrede biri değil. aynı şekilde yaptığı bozkurt işaretinin de geçmişten bu yana gelen türk simgesi olduğunu bilecek yetkinlikte olduğunu düşünmüyorum. kendi düşünceme göre net olarak bir partiye duyduğu sempatiden dolayı bunu yaptı. mesela bozkurt işaretini kaan ayhan, mert günok veya samet vs. yapsa sonuna kadar destek olur, karşısında olanlara da deli gibi küfürler ederdim ama işte merih olunca olayın seyri değişiyor. çünkü samimiyetine inanmıyorum. samimiyetsiz ve çıkarcı olduğunun en büyük özeti, arabistan olayında tek bir laf etmemesidir. neden? çünkü oradan para alıyordu!

    ha ama ceza almalı mı diye soracak olursanız, kesinlikle almamalıdır. soruşturma açılması bile saçmayken, üstüne bir de ceza gelmesi ekstrem olur. zaten ceza verileceğini de düşünmüyorum.

    son olarak şunu da söyleyeyim,
    ülkeyi 10 milyondan fazla mülteciyle doldurursan, bunun yarısına vatandaşlık verirsen, ekonomiyi çökertirsen, umutsuz türkler bırakırsan, x bir ülke tabi ki de sana vize vermeyecek abi. adamlar diyor ki, ulan mültecileri vatandaş yapmış, şimdi biz onlara vize verirsek, onlar da avrupa göreceği için hayatta gitmezler. öbür yandan senin benim gibi türklere zorluk çıkarmasının nedeni de, ülke ekonomisinin battığını bildikleri için, yine aynı şekilde gitmeyip kaçak olarak kalacağımızı düşünüyorlar. haksız da değiller çünkü herifler bunu tecrübe etmiş. etmese bile ülkelerinin demografik yapısını bozmayacak kadar ülkelerini seviyorlar. her şeyi geç, 6 ay önce schengen vizesine başvurdum, bütün belgeleri verdim, internetten sağlık sigortasını gösterdim ve evime geldim. 26 gün sonra 3 aylık vize verdiler bana. yani öyle zor değil arkadaşlar. o yüzden lütfen duygu sömürüsünü bırakıp gerçeklere yoğunlaşın.

    tanım yapmadan gitmeyeyim,
    futbolu şov amaçlı oynayan oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın