resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 983
    yapmış olduğu bozkurt işaretinin neden mhp'nin tekelinde bir işaret olarak tanımlandığını anlamadığım futbolcu.
    milliyetçilik ne zamandan beri bir partinin çapıyla sınırlandırılıyor? chp'nin altı okundan biri milliyetçilik. belki şu an üzerinde ağırlıklı olarak durmasalar da partinin felsefesi atatürk ilkelerinin tamamına dayanıyor.

    ulu önderimiz atatürk'ün bu ülkeye emanet ettiği milliyetçilik yine kendisini sembolize eden bozkurt ile ilişkilendirilir. bu binlerce yıldan günümüze gelen bir kültürdür.

    şahsım olarak bugüne kadar mhp'ye hiç oy vermemiş olsam dahi mehteri de göğsüm kabara kabara dinliyorum, bozkurtu da türk simgesi kabul ediyorum. bunların hiçbiri benim için bir siyasi ideoloji için kültürümü ve benliğimi yaşamama engel değil.

    avrupa iki yüzlülüğü ile gaza gelip kendi benliğinizi eleştirip yermeyin. bu avrupa yılların sömürgecisi ülkeler, fransası, hollandası, italyası, portekizi, ispanyası sömürgecilikle var olmuş ülkeler, almanya kendini üstün ırk zannederek bütün avrupayı birbirine katan ülke. geçiniz bu hikayeleri. kalkıp malum cenah gibi dış güçler demeyeceğim ama avrupada bize bakış her zaman negatifdir. fırsatını bulunca yapmadıklarını bırakmazlar. en azından içeride birlik olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın