resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 975
    ulan merih, mis gibi iki gol attığın, a milli takımı gollerinin etkisiyle kaleci mert ile beraber çeyrek finale taşımış bir futbolcu hükmündeyken, mevzuları nereden nereye taşıdığının farkında mısın?

    farkında değilsin zaten, orayı geçtim. yaptığın şeyin bile bilincinde tam değilsin. zaten yapman gereken şeyleri yapmışsın, ne diye şu milletin ağzına konuşacak malzeme veriyorsun? bazı davareller "merih oynarsa a milli takımı izlemem" diyor. izlemesin zaten onlar. onlar işine geldiklerinde "biji portekiz" diyebilecek kadar da bu ülkeyle alakasız insanlar. ha, her seni eleştiren bu düzeyde değil ama olsun.

    ayrıca en yakın zamanda yapılan mezalim olarak madımak ile direkt türk milliyetçiliğini örtüştürmek, güzel bir oyuna benziyor. bu ülkede yaşanan çoğu mezalimde profesyonel katillerin parmağı var. yani şu futbolculara profesyonel destek şart derken haksız değiliz. kaos ortamını severiz, hadi ceza almadın ama futbolcularımız sana yapılanı siyasi değilde, arkadaşlarına yapılmış bir ayıp olarak görüp daha iyi mücadele dahi yapabilirler ama bu dünya böyle leş bir ortam.

    ülkenin en ülkücü geçineni bile milyonlarca istilacı gibi sığınmacı ülkeye girerken ses etmiyordu. birileriyle beraber el kaldırıp duruyorlardı. sen işini doğru düzgün yapmışken, gereksiz bir mevzuya dokundun. çünkü eylemde değil, lafta milliyetçilik bizim artık doğal yapımız olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın